Äiti

Kaikilla on äiti. Joillekin äiti ei ole kuulunut elämään mitenkään tai toisille vain etäisesti. Onnekkaille hän on ollut elämässä aina läsnä, vaikka olisikin jo edesmennyt. Monet toivovat kutsuttavan itseään tai rakkaimpaansa joskus äidiksi.

Äiti on hehkunut raskauden aikana onnea tulevasta elämästä. Äiti on nauranut lapsuuden viattomuudellesi ja loputtomalle elämänilollesi . Äiti on taistellut teini-iän kasvukipujesi kanssa kyyneleet silmissä. Äiti on iloinnut itsenäisyydestäsi ja aikuisuudestasi. Hän on tuntenut kokemasi tuskat ja surut sekä myötäelänyt ilon hetket. Sanotaan, että äidin rakkaus on puhtainta, koska se on täysin pyyteetöntä. Se ei koskaan vaadi mitään takaisin.

Äiti on iso sana. Ja joskus vaikea. Se on kuitenkin se sana, minkä moni raavas mieskin joutuu kuiskata, kun maailma tiputtaa polvilleen. Äiti voi olla viimeinen, mutta kuitenkin se luonnollisin oljenkorsi, mihin tartutaan. Äidinkään supervoimat eivät maailman suuntaa pysty muuttamaan, mutta jokin alkukantainen lohtu äidin läsnäolosta löytyy aina, ajasta riippumatta.

Äiti vain on. Aina olkasi takana, kun vain käännät pääsi.

Hyvää Äitienpäivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s